1762386.jpg

Suuren Käsityön viime vuoden syksyn (8/07 tjtn) pitsisukkaset. Oli niin kylmä, että päätin tehdä nämä sukkaset. Vintin kätköistä löytyi Sanni sukkalankaa, joka ei kyllä riittänyt kuin varsiin joten jatkoin lampaanlangalla jalkoterät. Malli oli helppo ja hieman ehkä ärsyttäväkin, mutta menihän se. Vähän kovan oloiset ovat.

1762389.jpg

Eli tällainen salmiakki kuvio. Teen nyt yhtä huivia, jossa on myös jonkinlainen salmiakkikuvio. Ei nyt kovin hyviä kuvia, en vain osaa, heh!

1762417.jpg

Nämä työt sain toissapäivänä valmiiksi. Kaverille menevät Kuuran kosketus-sukat Ullaneuleesta. Matto Mambosta omasta päästäni, viimeiset 5 krs tein toissapäivänä ja omasta päästä tehdystä vauvannutusta viimeisen sauman tein:) Ahkeraa siis....

1762421.jpg

No, aloitetaan tästä nutusta. Eli sen tein omasta päästäni, aika perusmallilla. Lanka oli jtn vauvalankaa, sitä on vielä jonkin verran tuolla, pari kerää kai... Ihan mukava tämä oli tehdä, nopea. Omalle vauvalle sitten joskus meinasin. Teen sitten tarkoitulsella muiden lapsille (minusta tulee avotäti", vihjailtiin jo tekemään jtn).

1762451.jpg

Kuuran kosketus. Sopii aloittelijoille. Jotenkin tuo tiimalasikantapää ei onnistunut, en tiennyt, miten nurja nostettu silmukka tehdään, joten... Sinne jäi reiät. Mutta ei ne nyt sinällään haittaa, sopii tuohon kuvioon. Tuo kuvio oli helppo tehdä. Nalleakin oli kiva neuloa, kun ennen tehnyt 7veikasta. Ja....

1762457.jpg

Huono kuva! Mutta Tuosta kuviosta piti sanomani, että olisi ollut kiva jatkaa sitä vielä. Jos vielä joskus teen tällaiset (joka on hyvin mahdollista, tuli nätit), käännän sukan vartta siten, että kuvio tulee etu- ja takapuolelle, jatkuen aina kavennuksiin asti.

1762458.jpg

Mattoa kuvailin taiteellisesta kuvakulmasta. Matkakamat näkyy myös. Mitähähn täsät osaisi kertoa. Virkkailin tätä, aina lisäyksiä välillä. Ei mtn maata mullistavaa:)

Seuraavaksi vuorossa on ainakin tällainen huivi. Lahjaksi melko varmasti. Kummitytölle pitäisi jtn keksiä. Sitten on se avoveljentytär, heh.. Siihen jo mallinkin löytänyt, Woolista olisi tarkoitus tehdä. Noh, nähdään, mitä tulee.

1762463.jpg

Mutta nyt puoleksitoista viikoksi Lappiin:)

~Kvaakkuli~