Kiirettä se muka pitää. Nyt on kevät edennyt tooosi pitkälle, täällä keskeisessä Suomessakin koivuissa on hiirenkorvat jne. Kävin viime viikolla siellä pääsykokeessakin, en kyllä uskalla yhtään sanoa, miten meni. Neule rintamalla ei hirveästi kyllä ole tapahtunut. Yhdet sukat tein, 7veikasta väänsin nilkkasukat kesäksi parissa päivässä. Tässä, olen hyvin ylpeä... Äiti toi minulle nämä langat Iisalmesta ja mielestäni kesäisistä väreistä syntyi idea kesävilliksiin:) Ohje aika omasta päästä, tavallisia villasukkia muotoillen. Ja kuvaa....

1546242.jpg

Mitähän muuta tässä olisi tapahtunut.. Hmm.... Partiossa oltiin silloin yksi vkoloppu kisoissa ja sijoituttiin isojen (yli 16-wee) kisoissa 3.... Todella ylpeä siitä. Eilen oli myyjäiset, leivottiin Kullan kanssa pikkuleipiä perjantiaina. OLi, hmm, ihan mukavaa.. Tietenkin on pakko puhua jääkiekosta, jota ennen seurasin suorastaan fanaattisesti.. Nyttemmin muka aikaa ei vain tahdo riittää ja Suomen pelit tulee niin myöhään, etten jaksaisi touhuta lasten kanssa seuraavana päivänä koulussa, jos seuraisin koko pelin. Harmi kyllä.

Ja vielä päivitystä työtilanteeseen... Eli kesken on En pointet (purin toisen, jo valmiin, koska käsiala pieneni huomattavasti toisen kohdalla ja se oli paljon nätimpi), suorakulmainen fifi (se, joka on välityö), toppi ommellen (vitsi, nyt muistan, miksen tykkää ommella trikoota.. Se venyy ja venuu ja... MUtta toivottavasti tämä onnistuu, tulisi hieno!), vauvan tossut (oli pakko aloittaa, kun näin lehdessä ihanat, toinen pari puuttuu, teen vasta kun saan en pointet valmiiksi) ja vielä uusin, vauvan mekko neuloen niistä vauva langoista. Sitä ei oikeasti pitänyt vielä aloittaa, mutta teinpä niin kumminkin... Kaikkea kivaa siis työn alla.. Pitää nyt katsoa, mitä ehtii, mitä ei... Mutta vielä keväisiä kuvia... Kävin muuten uimassa eilen, oli ihna hirveän kylmää vettä! Tuntenut mtn polvista alaspäin kun menin saunaan!

1546267.jpg

Ja vielä hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

~Kvaakkuli~