Itä-Suomen loma-ajat menossa juuri.. Jonkin verran saanut neulerintamalla aikaan nyt.. Olin tuossa tädin luona alkuviikosta (siellä yksiössä viiden hengen porukalla:)).. Mutta oli ihan mukavaa.. Täti oli löytänyt sieltä Elfin coloria, eli fifi on nyt valmis! Jesh! Sitähän on odotettu, aivan ihana.. Mutta jos kuvaa vaikka väliin:)

1354904.jpg

Ei nyt ollut kyllä älyhyvä kuva.. Mutta koko vertailuksi, tässä fifi kahdenistuttavalla sohvalla... Noh, kutosen puikoilla kolmesta kerästä, voi olla iso tietty:)

1354908.jpg

Ihanan luonnolliset värit, tykkään ihan hirveästi! Tämän vuoksi myös uusin työni, kynsikkäät (rannekkeet oli sairaan kylmät tankkaukseen ja muuhunkin autoiluun, joten kun näin iskän vastaavat, ajattelin, että olisipa kätevät [kulta sanoi tästä ihme tavasta selittää suluissa, että onpa minulla paljon sivuhuomautuksia, eihän...?!]) Niin, siis kynsikäät tulee seiskaveikasta, harmaasta, tumman vihreästä ja ruskeasta.. Halusin ehdottomasti tehdä edes jonkinlaista kirjoneuletta, joten matkin niitä isän kynsikkäitä, jolloin tuli tällaista ruutua:)

1354910.jpg

Olipa nopeaa, ensimmäiseen ei mennyt kuin puoli päivää.. Nyt taas toinen on jo kolmatta päivää vaiheessa, tosin olin kullan luona, joka voi vaikuttaa hieman.. Ei jaksa silloin keksittyä tällaiseen, tekee mieluummin kaikkea muuta suurimman osan ajasta:)

1354943.jpg

Vielä yksi kuva... Eli minulla oli kerrankin tuuria ja voitin Demin kilpailusta Reilun kaupan paidan.. Musta nyt ei ole varsinaisesti minun värini, mutta tämä paita näyttää tosi hyvältä! Löysin myös mustan topin ja verkkarit, näytän kuulemma hyvin sporttiselta:) Kerrankin... Jospa se saisi minutkin kuntoilemaan vihdoin taas... Toinen löytö, eli Jenni Vartiasen levy, tykkään tästäkin naisartistista ihan hirveästi...

Mutta eiköhän tässä nyt tällä erää tarpeeksi:) Kirjoittelemisiin!

~Kvaakkuli~