Elikäs, nyt on sitten abiristeily takana ja harmaa arki (se, josta nykyään tykkään, oikeasti!) edessä.. Töissä siis ollut edelleen, olin tuossa kutosten ja vitosten kässässä ja nämä opettajat oikeasti kysyi minun mielipidettä, tämä kutosten kässän vetäjä oli erityisen ylläri, koska en ole ehtinyt olla hänen oppilaansa, enkä pahemmin tunne, mutta aiempi osallistuminen vissiin auttoi:) Mutta opetin vähän neulontaa ja nyt siirrytään ompeluun, on ollut mukavaa...

Omat työt on edennyt, heh.. No jonkin verran.. Boleron sain valmiiksi, en muista, joko ehdin selittämään.. Oli päällä jätkän vanhoissa:) Kuva on tosin otettu ainakin numeroa pienemmän siskon päällä, joten se näyttää hieman oudolta:)

1315277.jpg

Ohje siis Suuri Käsityö ja joku syksy 200jtn, löytyy aiemmista viesteistä, kai.. Ja Kitten mohair on muuten aivan ihanaa, mutta ei käynyt Rowanin sijasta, menekki oli aivan eri:)

Sitten, hmm.. Aloitin seiska veikasta tekemään fifi2.. Fifi1 on myös kesken, alkoi jo **tuttamaan lievästi lankakauppojen tilanne.. Ajattelin jo, että taidanpa purkaa siitä 3 krs ja neulon vain ne loppuun ja päättelen, niin saan sen käyttöön, on se jonkin kokoinen.. Eli ohjeet oli Ullaneuleesta fifi1 ja fifi2. (Osasinkohan nyt linkittää:))

1315328.jpg

Fifi1 oli sitä surullisen kuuluisaa elfin coloria, jota olisi pitänyt osata ostaa 3 kerää jo alkuunsa:(

Joo, näiden lisäksi kesken on vielä ne tossut Anu Harkin ohjeella (en löydä sitä vaalean sinistä Mamboa mistään muka), laukku (unohtunut jo melkein:)), hiuspanta (ei vain jaksa kiinnostaa juuri nyt) ja ainakin villapaita, puuttuukohan vielä jokin, hmm... Mutta alla kuva Mambo- villapaidasta, jota nyt on siis taka- ja lähes etukpl valmiina:)

1315356.jpg

Sitten vielä uusimmat ostokset, kutosen puikot (sisko tarttes, pystyn itse myöhemmin hyötymään) ja Tovea toisen pikkusiskon en pointeihin, jos nyt innostun myöhemmin:)

1315365.jpg

Ballerinan kärki pilkistää.. Tosi ihanat kengät, tykkään.. Mutta pikkusisko on juuri pinkki-iässä, joten saa mitä tilaa:)

Voi kun venyi taas:) Mutta nyt on tässä taas jonkin matkaa eteenpäin päivitelty.. Äsh! En muistanut ottaa jätkän ystävänpäivälahjasta kuvaa, höh.. No, eipä voi kauheammin mtn..

Jos vaikka menisi neulomaan, vaikka tosin pitäisi vaikka mitä:)

~Kvaakkuli~