Vihdoin sain nämä saapassukat valmiiksi! Oli vähän inspiraatiopulaa tuossa välillä, mutta hyvät on.. Jälkimmäisessä käsiala oli mystisesti löystynyt, joten se on vähän isompi, harmittaa!! Mutta ihan hyvät noi on tavallisten sukkien kanssa (olen niitä outoja, jotka pystyy pitämään villasukkia paljaita jalkoja vasten..

1131641.jpg

Nämä ovat muuten ekat kirjoneuleet. Kuvio on pölästy äiteen sukista, jotka hän sai joltakin tutulta. Jämälangoista teen ne rannekkeet, jospa saisin ajamiseen ne valmiiksi.. :)

Tämän pussukan tein Mambosta lakkiaisia varten yhteen iltaan. Ihan kiva tuli, sopi käyttötarkoitukseen paremmin kuin hyvin..

1131662.jpg

Taustalla tänään ostetut Mambot, teen niistä villapaidan.. Ja alla kuva niistä.....

1131677.jpg

Tykkään vihreästä todella paljon, kuten näkyy:)... Joten ostin pari päivää sitten vielä vihreää mohairlankaa, Elfin coloria.. Niistä tulee varmaan joku kolmiohuivi..

1131690.jpg

Nyt sitten pitäisi alkaa viimeinen rypistys joululahjojen kanssa.. Poikkiksen ruokailuvälinenpussi, kummitytön prinsessatyyppinen sängynpäälissysteemi ja äiteen tossut.. Ne tosin on tehty huovutusta vailla, taidan antaa äidille ohjeet huovuttamiseen, että tulee hyvän kokoiset.. Siskon lahjahuivi, noh, on edennyt jonkin verran.. Mutta, nyt katsomaan jtn "hyödyllistä" tekemistä!

~Kvaakkuli~