Voi hitsi... Kerrankin kun olen jätkän luona vähän pidempään, en varmasti saa sitä kaulahuivia neulottua... En voi uskoa, kuinka leppoisista kahden tunnin koulupäivistä saa näin sairaan kiireisiä juoksemalla ties missä...

Maanantaina kävin sopimassa niistä tunneista ala-asteella, ei kun tietty alakoululla:) ja pois tulessani auto töytäisi minua.. Ei kannata pyöräillä liikenneympyrään ja olla huomaamatta.. Tästä onneksi suht pienestä kolhusta johtuen on oikeassa jalassa luultavasti pysyväksi jäävä arpi ja kaunis, koko polven peittävä mustelma! Vasemmassa olkapäässä on myös oikein ihanan näköinen mustelma, samoin toisessa polvessa... Tiistaina oli hiukan heikko olo... Ja arvatkaa mikä oli koomista! Menin kouluun tuon jälkeen ja koulun jälkeen vielä autokouluun... En usko, että moni olisi näin tehnyt... Ei tuosta varmaan mtn muuta jää kuin tieto päähän, että nyt otetaan vähän varovaisemmin liukkaalla ja kannattaa elää hetkeä!

Tiistaina sitten aloitin ala-asteen puolella ja nyt sitten muutama tunti siellä takana.. Eilen oltiin keräämässä rahaa abiristeilyyn pienellä catering keikalla vanhempainiltaan ja kaverin kanssa esiteltiin myös yhtä lukiomme erikoisuutta, kansainvälisyyskurssia... Ja tekstiä tuli! Mutta meni aika myöhään.. Ja eieln oli myös autokoulua, ekä ajotunti ensi torstaina! Aivan mahtavaa!!! Toisaalta vähän pelottaa, miten sitä oppii kaikki ne säännöt ja uskaltautuu liikenteeseen, mutta eiköhän se siitä lähde!

Tänään on sitten partiota, etsitään Enontekiön alueelta yöpymispaikkoja/käyntikohteita ensi kesän Lapin reissua varten... Voisin taas tethdä sitä hetken aikaa omillani, sunnuntaina on sen palautus... Eli en ehtisi neulomaan... Noh, onhan minulla tässä vielä yksi vapari tänään ilman duunia... Ai niin, piti vissiin lukia... Luulis kyllä onnistuvan samaan aikaan.... Mutta joo, pitää tehdä jtn muuta!

Kvaakkuli