No niin, sinne se meni... Olin Jätkän luona kahteen otteeseen ja kummitytön luona ja pyörin autokoulussa ja ekalla ajotunnillakin:) meni, noh, jätetään kertomatta... Oli aika kiireistä, mutta ehdin tekemään käsitöitäkin! Jesh!! Joo, mutta kuvia ja pientä tarinaa seassa....

1001809.jpg

Takki ennen ja......

1001826.jpg

Ja takki nyt, eli valmiina... Huono kuva, ei voi mtn... Vielä yksi..

1001887.jpg

Jep... Sitten käytiin Iisalmessa vähän shoppailemassa perheen voimin, olipa hermoja venyttävää hommaa välillä! Mutta sieltä löytyi Novitan Huopasta, josta suunnittelin äiteelle tossuja joululahjaksi... Ja ihana mekko! (huomaa sopivuus minun mattooni!) Tämän lisäksi kirpparilta löytyi mm. halterneck toppi ja hame.. Hienoa!

1001764.jpg

Sain myös punaisen Aino-myssyni valmiiksi... Ohessa uudet Huopaset ja hetken lemppari levyni Jipun Salaisuuksia, joita yksinäiset huutaa unissaan ja Maj Karman Ukkonen (kirpparilta 5€). Näiden lisäksi tahtoisin neulomismusaksi Hausmyllyn uusimman Kaverinkaverinkaverin (tulikohan liioiteltua?!) ja Yön Valtakunnan.. Niin ja Jenni Vartiaisen levyn! (Myssy ei pääse oikeuksiinsa kuvasta, otetaan myöhemmin uusi!)

1001750.jpg

 

Ja vielä yksi, eli seuraavaksi vuorossa on bolero ja ylppärimekko.. Pitäisi se lakki hommata kohtsillään ja alkaa leipomaan ja siivoilemaan ja lahjalistaa väsäilemään..:)

1001804.jpg

Nyt sitten lukemaan autokoulun teoriakirjaa ja kirjoittamaan Seitsemän veljestä- essee loppuun! Tai siis puhtaaksi, ollaan nyt tarkkoja!

~Kvaakkuli~