Nyt on tullut muutaman kerran jo päivtettyä.. Mutta nyt on pakko päästä hehkuttamaan kullan tuliaisia...:) Ja muutenkin kiva saada jo väliin edes pari kuvaa...

1404742.jpg

Elikäs, ylläri yllläri, saksalaista suklaata, oli kuulemma halpaa! Toivoin, että toisi saksalaisen kirjan kielitaidon ylläpitoa varten, joten sain tuollaisen satukirjan, siitäpä sitten sanakirjan kanssa lukemaan:) Tosi nätti... Ja kaiken kukkuraksi kulta oli käynyt etsimässä 3 lankakaupasta minulle lankaa, mutta kuulemma olivat olleet niin outoja osa, ettei ollut uskaltanut ostaa... Tällaista lankaa hän sitten muisti minulla olleen ja oli ostanut tuon kerän.. Se on 2 ½ puikoilla neulottavaa, taitaa tulla uudet fifisukat, tai voisinhan minä jtn uutta hienoa jostain keksiä.. Toisen tyyppiset pitsisukat voisi etsiä:) Mutta tosi hellyyttävää, on voinut olla näköistä, kun se on etsinyt tuota... Söpöä!

1404746.jpg

Sain myös osani tällaisesta.. Eli puolikas sydän se on vaikka, ei ehkä heti tulisi mieleen:) tai noh, aika hyvin sen kyllä varmaan tajuaa.. Sitten jos vaikka niistä neuleistakin jtn.. Eli nyt olisi ne siskon fifisukat, joista toinen valmis ja toinen aloitettu, omat säärystimet ja, niin, toisen siskon en pointet.. Mutta tietty voisi lukea bilsaa.. Tai siis kerrata! Ja kuva säärystimistä, nyt pitänee pitää taukoa päivityksistä:)

1404801.jpg

~Kvaakkuli~