Kökkö kamera, ei voi muuta sanoa! Mutta pakko kirjoitella kuulumisia nyt kuitenkin, vaikken kuvia saakaan...

Viime vkoloppuna sain kuulla kaikenlaista, esimerkiksi, että on tulossa juhannushäät. Ei kai siinä muuten mtn, mutta pitää hommata mekko ja lahjat. Ja itsetehtyä, tietenkin. Noh, minäpä marssin maanataina kirjastoon ja löysiin Burdan, jossa oli mekon ohje, joka näytti sellaiselta kuin piirtelin yöllä (en saanut unta, jänskätti ja kaikkea). Mutta, mutta, kyseinen lehti oli ruotsiksi! Onnistuin siis löytämään kirjaston 5 ruotsin kielisestä Burdasta ohjeen, kun olisin voinut valita monta englanniksi:)

Kääntelyn ja kaavojen muokkailun jälkeen - en tykännyt yhdestä yksityiskohdasta - sekä vintti kierroksen sain leikattua kaavat kivasta kankaasta (ruskea, valkeakukkainen, mummon ostama lakanakangas, se vain puhutteli!) ja pääsin ompelemaan. Onneksi äiti on ompelija! Muuten minulla ei olisi kivaa kesämekkoa. Mallihan oli minulle liian pieni, joten levennettiin kaavoja ja abropoo, siitä tulikin liian iso, kiitos pari senttiä liikaa rinnan ympäryksessä ja lantiossa! Mutta kaikki kunnia siis äidille, mekosta tuli ihan pidettävä ja (kuulemma, itse tietty huomaan kaikki virheet ja ärsytykset) nätti.

Päällä oli kokeilumielessä alakoulun kevätjuhlassa (jota muuten oli ihana järkätä, tykkäsin ihan hirveästi) ja sain kehuja. Pari opea kehui minun tyyliä "voi kun sinä olet niin ihanan omaperäinen". Lämmitti mieltä, samoin kukat, jotka sain omaa kämppää varten koululta. Ja kiitokset vuodesta. Tippa tuli linssiin, en voi muuta sanoa. Suvivirsi ja, huoh.... Niin paljon mahtui puoleen vuoteen, iloa ja surua, muistoja.. Tulee ikävä kivoja työkavereita, osa kun lähtee vielä muualle, eräs Vantaalle asti. Ei varmaan enää törmätä, harmi, hän oli mukava tyyppi ;(

Mutta. Tärkein, sain ihan mukavan mekon, jossa tosin on hieman outo kaulus. Mutta kuvia varmaan myöhemmin, jos joku muistaisi ostaa patterit! Olenko itse unohtanut ontaa kertaa, en en:)

Haa, tämän minä laitan. Eli Balleriina- keksi, jolla on silmät ja suu:) Pakko esitellä....

1601615.jpg

Minullako outo huumorintaju, ei kai.... Tähän liittyvä tarinahan kuului näin.. 

Kulta soitti kaverilleen. "Katso tätä, tällä on silmät ja suu." Kulta repesi nauramaan, kaveri vastasi puhelimeen. "Ei, ei mtn. En kehtaa kertoa!" Mutta......

~Kvaakkuli~