Eli sain nyt nämä fifisukat valmiiksi.. Pitkään aikaan kyllä saanut mtn kunnolla aikaiseksi, eiköhän se tästä lähde taas.. Bolero on lähes valmis, nopea homma.. Mambosta aloittelin villapaitaa, siitä kuvia kans ja.. Hmm... Pikkusisko tilasi myös fifisukat, keltaisesta Kotiväestä.. Lisää Elfin coloria en ole vielä löytänyt, eli fifi seisoo niin paikallaan.. Huoh! Samoin Mambosta aloitetut tossut on samasta syystä jäissä, en ole löytänyt lähikaupoista vaalean sinistä Mamboa, harmi!! Mutta niitä kuvia:)

1260431.jpg

Ohje Ullaneuleesta http://www.ullaneule.net/0206/ohjeet_fifisukat.html, en osaa niin hirveän hienosti liittää, kuten moni:) Pitäisi varmaan opetella, tai sitten vain kysyä jätkältä apua, tosin sekään nyt hirveä datafriikki ole..

1256972.jpg

Osa neulomisnurkkaani, jossa on näköjään vanhat partion Rover-tilkut.. Eli oltiin tällaisessa nuorille partiolaisille suunnatussa tapahtumassa neulomassa, tehtiin Äiti Teresa-tilkkuja.. Samassa tapahtumassa valmistuneet sukat alla.. Lapsille menosa jonnekin, kunhan muistan toimittaa SRK:lle nuo.. Muisti hyvä kymmenen:)

1256969.jpg

Ja vielä yksi kuva (ei, en ole yrottänyt vain kasta jtn yhteen, ettei vain yhtä kuvaa tartteisi laittaa) Mambo villiksen takakappaleen alku.. Jospa tästä suuruuden hullusta ideasta nyt jtn edes tulisi...

1256977.jpg

Siinä on siis palmikkoa ja helmineuletta, menossa kädentienkavennuksissa.. Eli ei vielä hirveästi ole mennyt pieleen, katsotaan myöhemmin uudestaan:)

~Kvaakkuli~